AcasăOldDumitru Dragomir, fostul sef al LFP, audiat la DIICOT

Dumitru Dragomir, fostul sef al LFP, audiat la DIICOT

Pentru fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), ziua de miercuri a inceput cu o vizita la sediul central al DIICOT.

Dragomir a fost audiat in ancheta in care se investigheaza ceea ce deunazi s-a aflat, pe surse, ca ar fi legat de disparitia unei sume insemnate venite din directia FIFA catre FRF. Daca la sosire a anuntat ca nu cunoaste motivele pentru care a fost chemat la discutiile cu procurorii, la plecarea de la audieri, Dragomir a facut cateva precizari.

„Am fost chemat ca martor intr-o problema a anilor 2000 nu stiu cat-2000 nu stiu cat- ce s-a discutat in Comitetele Executive, ce hotarari s-au luat (…) Ce m-au intrebat domnii procurori eu a spus si am jurat ca spun adevarul (…) De baza de la Buftea, dar nu numai de baza de la Buftea, si de la Mogosoaia”, a lamurit Dragomir, in urma cu doar cateva minute.

In aceeasi cauza au mai trecut pragul DIICOT, marti, si fostul vicepresedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Patritiu Abrudan, dar si actualul patron al CFR Cluj, Iuliu Muresan, ambii in calitate de fosti membri ai Comitetului Executiv al FRF, pe vremea cand in fruntea Federatiei in cauza era Mircea Sandu.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger