AcasăOldDoua cadavre, gasite plutind in apele Dunarii!

Doua cadavre, gasite plutind in apele Dunarii!

Descoperire terifianta, sambata, in Dunare. Echipajele de interventie au fost alertate, dupa ce doua cadavre au fost observate plutind pe apa fluviului.

Unul dintre trupurile insufletite este al femeii disparute in Eselnita, in urma unei viituri produse, zilele trecute, in localitatea mehedinteana afectata de inundatii. Cadavrul batranei in varsta de 70 de ani a fost zarit de mai multi pescari, plutind in golful Eselnita, potrivit news-mehedinti.ro.

Celalalt cadavru este al unui barbat, insa acesta nu a fost, deocamdata identificat. Trupul fara viata al persoanei in cauza, zarit plutind in apele Dunarii, in zona Portilor de Fier I, de o patrula de jandarmi, a fost scos la mal in jurul pranzului.

Necropsiile ce vor fi facute de catre medicii legisti urmeaza sa stabileasca ce anume a provocat decesul celor doua persoane. Va reamintim ca, in urma inundatiilor care au afectat, in urma cu doar cateva zile, mai multe localitati din judetul Mehedinti, doua persoana au fost date disparute, iar un barbat a murit, dupa ce masina in care se afla a fost acoperita de un mal de pamant.

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger