AcasăOldDoua barci s-au lovit pe lacul Snagov: un mort si mai multi...

Doua barci s-au lovit pe lacul Snagov: un mort si mai multi raniti

Momente dramatice pe Lacul Snagov, situat in apropierea Capitalei. O plimbare de relaxare s-a transformat in cateva clipe intr-un eveniment dramatic. Doua barci in care se aflau 11 persoane s-au lovit in plin, noaptea trecuta. Cinci oameni au fost raniti, iar un al saselea pasager – un barbat de varsta a doua- a fost dat disparut, la scurta vreme dupa producerea impactului.

Operatiune de salvare de amploare, contra cronometru, pe apa lacului Snagov, dupa ce la numarul unic de urgenta a fost anuntata producerea accidentului nautic. In zona au ajuns medicii de la ambulanta, politistii, dar si un echipaj de scafandri. Initial, se anuntase ca in barci se aflau 9 persoane, ulterior autoritatile au precizat ca era vorba despre 11, respectiv doi conducatori ai barcilor si restul de noua pasageri.

In conditii de vizibilitate redusa, dat fiind faptul ca accidentul a avut loc in cursul noptii de sambata spre duminica, cele doua barci care se aflau pe luciul apei s-au lovit in plin. In urma impactului violent, cinci oameni au avut de suferit. In timp ce patru s-au ales cu leziuni la picioare, o alta a fost gasita in stare grava, fiind transportata la spital in coma.

Din nefericire, dupa producerea accidentului, s-a anuntat ca o alta persoana nu e de gasit. A fost cautata ore in sir de catre scafandrii veniti la locul dramei. In cele din urma, victima disparuta dupa coliziunea ambarcatiunii in care se afla, cu cealalta barca, a fost descoperita fara suflare. Decesul acestuia a fost confirmat de catre purtatorul de cuvant al ISU, conform televiziunilor de stiri.

Ce anume a dus la producerea accidentului nu se stie deocadata, insa politia urmeaza sa stabileasca exact cauzele ce au stat la baza nenorocirii.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger