AcasăOldDorin Cocos, adus din nou la DNA, pentru a fi audiat

Dorin Cocos, adus din nou la DNA, pentru a fi audiat

Omul de afaceri, aflat in arest preventiv, a fost adus la sediul DNA, vineri, pentru a fi audiat de catre procurorii anticoruptie.

Cocos se afla la acest moment la discutii cu procurorii DNA, anunta site-ul televiziunii Romania TV, care citeaza surse judiciare. Deocamdata nu se cunosc motivele pentru care afaceristul a fost chemat la audieri de catre reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie, dar se vehiculeaza ca ar fi vorba despre noi audieri in Dosarul Microsoft.

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, se afla in arest preventiv. In Dosarul Microsoft este acuzat de DNA de trafic de influenta si spalare de bani. In acelasi dosar mai sunt cercetati, printre altii, edilul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, precum si Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor, acesta din urma fiind acuzat luare de mita in forma continuata si spalare de bani.

Miercuri, magistratii Instantei Supreme au decis arestarea pentru 30 de zile a fostei sefe a PMP, deputatul Elena Udrea, acuzata in acelasi dosar Microsoft.

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger