AcasăOldDoi sefi din cadrul Primariei Sectorului 1, trimisi in judecata de DNA

Doi sefi din cadrul Primariei Sectorului 1, trimisi in judecata de DNA

Intrati in vizorul procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, care ii acuza de luare de mita, doi directori din cadrul Primariei Sectorului 1 au aflat, vineri, ca au fost trimis in judecata.

Ambii sunt la acest moment cercetati sub control judiciar, intr-un dosar care va ajunge sa fie judecat de catre magistratii Tribunalului Prahova. Conform comunicatului DNA, Razvan-Mihai Iordan, la data faptelor director al Directiei Inspectie din cadrul Primariei Sectorului 1 Bucuresti, este acuzat de doua fapte de luare de mita, in timp ce Dan Toma, la data faptelor sef birou, ulterior director executiv adjunct in cadrul Directiei Inspectie din cadrul aceleiasi primarii, este cercetat pentru trei fapte de luare de mita.

Din rechizitoriul intocmit de catre procurorii DNA Ploiesti rezulta, printre altele, faptul ca atat in 2006, cat si in anul 2010, Iordan si Toma ar fi pretins si primit de la un afacerist „sumele de 15.000 euro respectiv 30.000 euro (primita in doua transe), pentru ca, in exercitarea atributiilor de serviciu, sa dispuna intocmirea si semnarea proceselor verbale de receptie ale unor lucrari de constructie”.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger