AcasăOldDoi romani, participanti la maratonul din Boston in care au murit zeci...

Doi romani, participanti la maratonul din Boston in care au murit zeci de oameni!

Doi sportivi din Romania au participat la maratonul groazei din Boston, la care au explodat doua bombe ranind aproximativ 50 de persoane si omorand alte 12.

Din fericire, romanii au terminat cursa cu cateva ore inainte si nu au patit absolut nimic.

„Sunt deja inapoi la hotel, departe de linia de sosire si la fel de socat ca toata lumea sa aud vestea asta ingrozitoare. Era foarte bine supervizat si foarte bine organizat (maratonul- n.r) in general. Nu stiu cand s-a intamplat. Cea mai mare parte a cursei a inceput la 10 dimineata si urma sa se inchida (cred) la 16:30”, a explicat Andrei Fluerasu pentru gandul.info.

Si Nuta Olaru a participat la maraton si ea terminase de cateva ore si se afla in afara oricarui pericol.

„Sint bine, eu terminasem cursa de doua ore cind au avut loc exploziile. Stau la un hotel de unde vad linia de sosire. Iesisem din hotel sa vad cum alti concurenti ajung la finis, moment in care s-a produs prima explozie. Eram la 200 de metri de locul respectiv.

Toata lumea a inceput sa fuga disperata ca sa se salveze. Eu m-am refugiat in hotel impreuna cu managerul meu. Acum este inchis, nu mai poate iesi sau intra nimeni fara un control riguros. Imi tremura picioarele de teama, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca sintem bine”, a spus Nuta Olaru pentru gsp.ro.

Sursa foto: The Telegraph

Citeste si: Momente de groaza: Doua bombe au explodat in SUA (IMAGINI LIVE)

ATENTAT cu bomba in Boston! Cel putin 12 morti si 50 de raniti

author avatar
Andra Nesu
364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger