AcasăOldDoi politisti, acuzati de viol. Victima are 15 ani. Oamenii legii au...

Doi politisti, acuzati de viol. Victima are 15 ani. Oamenii legii au fost retinuti!

Situatie greu de imaginat, in Calarasi. Doi oameni au legii sunt acuzati ca ar fi violat o fata in varsta de 15 ani.

Este vorba despre un alt caz de abuz de natura sexuala asupra unei eleve – in contextul celor de la Vaslui si Caracal, situatii indelung comentate in presa, in ultimele saptamani – care socheaza opinia publica. Totul cu atat mai mult, cu cat suspectii in prezenta situatie sunt doi reprezentanti ai legii.

Incidentul s-a petrecut in Calarasi. Se pare ca adolescenta ar fi plecat dintr-un centru de plasament din oras, in care a stat pana recent, cand a fugit de la respectiva institutie, ajungand intr-un parc. Acolo ar fi fost gasita de catre cei doi politist care, in loc sa o duca inapoi la centru, ar fi ales sa o batjocoreasca.

Cei doi oameni ai legii acuzati de fapta cumplita sunt agenti de ordine publica. Odata ce cazul a ajuns la urechile responsabililor, s-au luat si primele masuri: supectii au fost retinuti, in cursul zilei trecute, fiind acuzati de viol.

Gabriel Oprea condamna fapta celor doi politisti

Mai mult, cei doi reprezentanti ai legii au fost deja trecuti in rezerva,din ordinul ministrului Oprea, anunta MAI, vineri, intr-un comunicat. De altfel, in cursul acestei zile, suspectii urmeaza sa ajunga in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Informat despre situatia in care au fost implicati doi reprezentanti ai ministerului pe care il conduce, seful Internelor, Gabriel Oprea, s-a aratat intransigent. A condamnat ferm faptele de care sunt acuzati politistii, ba mai mult nu a ascuns ca regreta faptul ca astfel de gesturi pateaza imaginea institutiei si a oamenilor care isi fac meseria fara greseala. „Indiferent de decizia pe care instanta de judecata o va lua, cei doi nu mai pot face parte din Politia Romana. Situatia este intolerabila si total nedemna pentru calitatea pe care acestia au avut-o. Este regretabil ca astfel de oameni au purtat uniforma statului roman si au jignit, prin faptele lor, munca celor aproape 60.000 de politisti care lucreaza in Politia Romana”, a subliniat vicepremierul pentru securitate nationala.

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger