AcasăOldDoi barbati s-au urcat pe un bloc din Capitala, amenintand ca se...

Doi barbati s-au urcat pe un bloc din Capitala, amenintand ca se arunca

Fara sa tina cont de frigul cumplit, au stat cateva ore pe terasa unui bloc, pentru a-si manifesta nemultumirea fata de o decizie a magistratilor.

UPDATE: In urma cu scurt timp, cei doi barbati au fost convinsi, in cele din urma, sa coboare de pe bloc. Ulterior, au fost consultati de medicii de la ambulanta care au sosit la fata locului, fara, insa, sa fie transportati la spital.

Totodata, trebuie spus ca, pentru gestul lor, care a pus pe jar autoritatile locale, cei doi risca sa fie amendati.

 

–-

Mai multi politisti bucuresteni sunt la aceasta ora in strada, mai exact in apropierea unui imobil din Capitala, pe care s-au urcat doi tineri, ca reactie a unei decizii primite in instanta.

Cazul a fost anuntat la politie sambata in jurul amiezei. Mai exact, oamenii legii au fost informati ca doi barbati se afla pe terasa unui imobil situat in sectorul 3 al Capitalei, dar si ca, potrivit B 1 TV, ameninta ca se arunca de pe blocul pe acoperisul caruia s-au urcat.

Persoanele in cauza, despre care acceasi sursa anunta ca ar fi fost condamnate, in prima instanta, pentru proxenetism, au ales aceasta metoda de protest cel mai probabil in speranta ca isi vor face auzite mai usor nemultumirile fata de decizia magistratilor.

Actiunea- una in plina desfasurare- a mobilizat atat forte de ordine, cat si specialisti in astfel de situatii de urgenta – pompieri si ambulanta. Totodata, la fata locului au ajuns si cativa negociatori, care au stat de vorba cu cei doi, dar si rude si cunoscuti ai tinerilor.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger