AcasăOldDNA, perchezitii la sediul unei institutii publice din Baia Mare

DNA, perchezitii la sediul unei institutii publice din Baia Mare

Procurorii DNA fac, marti, cercetari intr-o cauza penala in care exista suspiciuni de coruptie. Vizat de perchezitii sunt printre altele, si sediul unei institutii publice din Baia Mare.

UPDATE – UPDATE – Perchezitiile vizeaza sediul Directiei Serviciilor de Navigatie Aeriana Baia Mare, aflata sub subordinea ROMATSA, dar si cel al unei firme de constructii din zona, potrivit infomm.ro.

De asemenea, se fac verificari la domicicii situate pe raza orasul Baia Mare si in localitatile din vecinatatea acestui municipiu, au anuntat, intr-un comunicat, reprezentantii DNA. In acest caz, procurorii au suspiciuni privind savarsirea de acte de coruptie si fapte similare acestei infractiuni, comise in intervalul 2012-2014.

„In cursul diminetii de 07 octombrie 2014, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 7 locatii situate in municipiul Baia-Mare si localitati invecinate, din care doua la sediul unei institutii publice si restul la domiciliile unor persoane fizice”, precizeaza reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie.

La actiunea de marti participa atat procurori din cadrul DNA -Serviciul Teritorial Cluj, cat si de la cel din Baia Mare, avand sprijin din partea SRI si al ofiterilor de politie judiaciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (DGA).

Sursa foto: infomm.ro

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger