AcasăOldDNA, perchezitii de amploare in Bucuresti si 7 judete, la medici si...

DNA, perchezitii de amploare in Bucuresti si 7 judete, la medici si farmacisti

O actiune de anvergura a procurorilor anticoruptie, desfasurata incepand cu primele ore ale zilei de marti, a vizat mai multi medici si farmacisti din Capitala si Ilfov, dar si din alte sase judete, din diferite zone ale tarii.

Se fac zeci de perchezitii la sedii de firme si locuintele unor persoane fizice, atat in Capitala si Ilfov, cat si in Sibiu, Mures, Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud si Timis. Mai precis, numarul verificarilor de teren se ridica la 61. Potrivit B1 TV, aceste perchezitii ar viza mai multi medici, dar si farmacisti, intr-un caz in care exista banuieli, printre altele, in privinta recomandarii, catre pacienti suferind de cancer, a unor medicamente scumpe, in urma unor intelegeri cu anumite firme din domeniul medical, in schimbul unor beneficii catre doctori.

Procurorii anticoruptie au anuntat – intr-un comunicat- doar ca aceste perchezitii se fac cu sprijinul SRI si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei intr-o cauza penala in care anchetatorii au suspiciuni privind savarsirea, incepand cu 2012 si pana in acest an, a unor fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger