AcasăOldDNA face perchezitii la Primaria Sectorului 1

DNA face perchezitii la Primaria Sectorului 1

Procurorii anticoruptie s-au oprit, joi dimineata, la mai multe adrese de pe raza Capitalei, una dintre ele fiind sediul unei institutii publice.

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1

Desi procurorii nu au precizat despre ce institutie este vorba, s-a aflat ca vizat de perchezitiile DNA este sediul Primariei Sectorului 1, de pe Bulevardul Banu Manta din Capitala, primarie in fruntea caruia se afla Andrei Chiliman. Insa nu doar aceasta institutie este vizata de verificarile ce se fac pe parcursul zilei de joi, ci si alte sase adrese, toate fiind domicilii ale unor persoane fizice.

Potrivit unor surse judiciare citate de televiziunile de stiri, perchezitiile se fac in vederea probarii unor suspiciuni in legatura cu o serie de contracte publice, ce ar privi, printre altele, reabilitarea termica a unor blocuri de pe raza sectorului in fruntea caruia se afla Andrei Chiliman, incepand cu anul 2004.

Reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie au precizat, insa, intr-un comunicat, faptul ca perchezitiile de joi se fac de catre reprezentantii DNA din cadrul Serviciului Teritorial Ploiesti, dar si ca cercetarile fac parte dintr-o cauza penala, ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni, care ar fi fost comise in decursul mai multor ani, respectiv incepand cu anul 2006 si pana in anul in curs.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger