AcasăOldDNA face perchezitii la firme din Capitala si 4 judete

DNA face perchezitii la firme din Capitala si 4 judete

Actiune a procurilor anticoruptie, luni dimineata. Reprezentantii DNA au facut perchezitii la nu mai putin de 18 adrese din Capitala si patru judete, intr-o cauza in care exista banuieli privind savarsirea unor acte de coruptie privitor la programe ce au beneficiat de finantare europeana.

Este vorba despre doua judete din apropierea Capitalei – Ilfov si Prahova, dar si de Gorj si Hunedoara. Actiunea, pentru care procurorii DNA au autorizatie de la Instanta, beneficiaza de sprijin din partea SRI, dar si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, vizeaza atat sedii ale unor firme, cat si domicilii ale unor persoane fizice. In total se vor face, asadar, 18 verificari domiciliare.

Perchezitiile sunt parte a cercetarilor ce se fac intr-o cauza penala care vizeaza, se precizeaza intr-un comunicat al DNA,”suspiciunea savarșirii unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri europene”.

sursa foto: ziarulteleormanul.ro

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger