AcasăOld DNA face cercetari in Capitala si mai multe judete: 6 perchezitii,...

DNA face cercetari in Capitala si mai multe judete: 6 perchezitii, la institutii publice

Avand autorizari legale de la instanta competenta, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac, vineri, o serie de perchezitii atat in Capitala, cat si in sase judete din tara, cercetarile fiind facute in legatura cu suspiciuni privind posibila savarsire a unor fapte asimilate celor de coruptie.

Verificarile de vineri dimineata sunt facute la 30 de adrese din Capitala si judetele Ilfov, Suceava, Iasi, Cluj, Dolj si Brasov. Procurorii DNA mentioneaza, intr-un comunicat, faptul ca sase dintre aceste perchezitii vizeaza instututii publice, in timp ce restul sunt facute la sediile unor firme si la domiciliile unor persoane fizice. Potrivit Digi 24, s-ar face verificari la sediul central al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), din Capitala, dar si sediile mai multor directii regionale de Drumuri si Poduri.

Cercetarile fac parte dintr-o cauza penala „ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie”, comise, sustin procurorii, incepand cu 2008 si pana in acest an.

Pentru aceasta actiune, procurorii anticoruptie au avut sprijin de specialitate din partea SRI, dar si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger