AcasăOldDNA: Comisar sef de la IPJ Timis, trimis in judecata pentru luare...

DNA: Comisar sef de la IPJ Timis, trimis in judecata pentru luare de mita

Aflat in arest preventiv, un comisar sef de politie de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis a fost trimis in judecata, joi, de catre procurorii anticoruptie.

Armando Iulian Turai a fost actionat in instanta, fiind acuzat de luare de mita. Procurorii sustin ca acest comisar ar fi pretins si primit o suma de bani, de la un martor denuntator. Mai exact, se mentioneaza intr-un comunicat al DNA, politistul i-ar fi cerut, in vara acestui an, suma de patru mii de euro unei persoane cercetate penal pentru infractiuni economice, pretinzand, in schimb, dispunerea unei solutii favorabila in dosarul in care era vizat cel din urma.

Reprezentantii DNA sustin ca martorul in cauza i-ar fi dat comisarului sef suma pretinsa, in noiembrie acest an, ocazie cu care omul legii a intrat in vizorul procurorilor. „In baza unei intelegeri, la data de 14 noiembrie 2014, martorul denuntator a remis inculpatului Turai Armando Iulian suma de 4 000 euro, suma care a fost gasita in portbagajul autoturismului ofiterului de politie, cu prilejul constatarii infractiunii flagrante”, precizeaza sursa citata.

Dosarul in care este cercetat politistul a fost trimis spre judecare magistratilor Tribunalului Timis.

sursa foto: aradon.ro

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger