AcasăOldDNA cere incuviintarea arestarii preventive a senatorului Marius Isaila

DNA cere incuviintarea arestarii preventive a senatorului Marius Isaila

Procurorul general al DNA a solicitat, joi, incuviintarea arestarii preventive a senatorului Marius Isaila, acuzat de trafic de influenta.

Senatorul social democrat este acuzat de „doua infractiuni de trafic de influenta, ambele in forma continuata (cate doua acte materiale) si infractiunea de instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata”. Iar joi, procurorul sef al DNA a solicitat ministrului Justitiei sa ceara presedintelui Senatului incuviintarea arestarii preventive a lui Marius Ovidiu Isaila.

Procurorii sustin ca probele ar indica faptul ca „in perioada 2012 – 2014, inculpatul Isaila Marius Ovidiu, sef serviciu in Ministerul Finantelor si incepand cu decembrie 2012 senator in Parlamentul Romaniei, a obtinut importante sume de bani prin folosirea influentei pe care o avea sau pe care a lasat sa se inteleaga ca o are pe langa functionari publici, prin prisma relationarii profesionale in sistemul public de finante si ulterior ca om politic, pentru a-i determina sa nu isi indeplineasca in mod corect atributiile de serviciu”.

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger