AcasăOldDirectorului ACN i s-a taiat macaroana de la banii publici

Directorului ACN i s-a taiat macaroana de la banii publici

Daniel Georgescu, director al Administratiei Canalele Navigabile Constanta, a fost declarat incompatibil

Consilierul constantean despre care „National” a dezvaluit in urma cu o luna ca s-a infruptat din banii publici a fost declarat ieri incompatibil de catre ANI.

Daniel Georgescu, director al Administratiei Canalele Navigabile Constanta, a fost declarat incompatibil

Agentia Nationala de Integritate a anuntat, ieri, ca, in urma procedurilor de evaluare, Daniel Georgescu, director general al Administratiei Nationale Canalele Navigabile Constanta, a fost gasit incompatibil. „S-a constatat faptul ca Georgescu Daniel s-a aflat in stare de incompatibilitate, intrucat, in perioada exercitarii mandatelor de consilier local in cadrul Consiliului Local al Municipiului Constanta, a incheiat cu Primaria Constanta, precum si cu alte institutii subordonate primariei, diverse contracte in valoare totala de 297.441 lei (aproximativ 67.600 de euro), prin intermediul SC Expertissa Constanta SRL, societate in cadrul careia detine calitatea si functia de asociat si administrator”, au precizat inspectorii  ANI.

Abonat la bani publici

In urma cu o luna, „National” a facut public faptul ca firma la care a fost director Georgescu incaseaza sute de mii de euro de la institutiile subordonate CJ Constanta, in conditiile in care el este… consilier. In ianuarie si februarie, SC Expertissa Constanta SRL a castigat doua licitatii organizate de Regia de Apa din municipiu. In ianuarie a luat 100.000 de euro, pentru programe si licente software, iar in februarie – 185.000 de euro, pentru a furniza mai multe laptop-uri si servere de retea.

author avatar
Narcis Voica
1.023 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger