AcasăOldDirector in cadrul CFR Calatori, retinut de DNA

Director in cadrul CFR Calatori, retinut de DNA

Gavris, director in cadrul CFR Calatori, a fost retinut pentru 24 de ore, joi dimineata, de catre procurorii anticoruptie, alaturi de alte patru persoane, in dosarul in care este cercetat si presedintele CJ Timis, Titu Bojin. O masura similara a fost luata si in cazul unui consilier din cadrul CJ Timis.

Alexandru Teodor Gavris, director in cadrul Societatii Nationale de Transport Feroviar de CALATORI C.F.R. CALATORI S.A, este acuzat de catre procurorii anticoruptie de instigare la abuz in serviciu si abuz in serviciu.

In aceeasi cauza a fost retinut, miercuri seara, si Gabriel Telu Protopopu, consilier in cadrul Corpului de Control al Directoratului – Societatea Nationala de Transport Feroviar de CALATORI C.F.R. CALATORI S.A, acesta fiind acuzat de instigare la abuz in serviciu, dar si „instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii”.

Totodata, in acelasi dosar au mai fost retinuti pentru 24 de ore Marcel Mihoc, consilier al Consiliului Judetean Timis, Daniel Ninel Cosmineanu, sef al Biroului Aprovizionare, in cadrul S.N.T.F.C. CFR CALATORI S.A. – S.T.F.C. Depoul Cluj, precum si omul de afaceri George Didila.

Cei cinci urmeaza sa fie prezentati, joi, Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

sursa foto: cfrcalatori.ro

 

257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger