AcasăOldDirector ENEL mort dupa ce a cazut de pe cladirea companei!

Director ENEL mort dupa ce a cazut de pe cladirea companei!

Directorul general ENEL Energie si ENEL Energie Muntenia a pierit, joi la pranz, dupa ce a cazut de pe cladirea ce adaposteste sediul companiei. Oamenii legii iau in calcul ipoteza ca barbatul s-ar fi sinucis.

UPDATE 2 : Cassani avea 41 de ani ocupa aceasta functie in cadul Enel Romania incepand cu anul 2009.

UPDATE 1: Reprezentantii Enel Romania confirma decesul lui Cassani, precizand, insa, ca motivele care au cauzat sfarsitul trafic al directorului general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia vor fi stabilite de catre oamenii legii. „Nu cunoastem circumstantele acestui accident. O investigatie a autoritatilor este in curs de derulare”, se mentioneaza in comunicatul remis presei de compania amintita.

Colegii isi exprima, totodata, regretul la aflarea vestii ca Matteo Cassani a murit. „Matteo Cassani a fost un excelent profesionist, care lucra de zece ani in Romania, ocupand diverse pozitii de conducere in cadrul companiei noastre. Un om respectat de toti colegii si apreciat de clienti si de intreaga comunitate de business”, se mai arata in documentul citat.

Din pacate, in ciuda eforturilor doctorilor de la salvare, victima nu a mai putut fi readusa la viata. Matteo Cassani a murit, impactul cu solul fiind deosebit de violent. La locul tragediei, mai exact la sediul companiei, situat pe bulevardul Ion Mihalache din Capitala, au intervenit de urgenta atat medicii, cat  si politistii.

Criminalistii au demarat o ancheta menita sa stabileasca exact conditiile in care a sfarsit directorul companiei Enel si daca a fost vorba despre o tentativa de sinucidere, cum se vehiculeaza la acest moment, sau despre o cadere accidentala.

author avatar
eNational
430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger