AcasăOldDirector adjunct al APIA Tulcea, trimis in judecata

Director adjunct al APIA Tulcea, trimis in judecata

Acuzata de trei fapte de luare de mita, Cristina Gherghisan, director adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Tulcea, la data faptelor, a primit o veste proasta din directia procurorilor anticoruptie, in vizorul carora a ajuns.

Mai exact, Gherghisan a aflat ca DNA a dispus trimiterea sa in judecata, alaturi de alte trei persoane.

Dosarul femeii aflate in prezent in arest la domiciliu va fi trimis spre judecare Tribunalului Tulcea, anunta DNA. La fel cum se va intampla si in cazul altor trei persoane – asociati sau administratori ai unor firme, cercetate in aceeasi cauza, sub control judiciar, toti fiind acuzati de dare de mita.

Din cercetarile efectuate in dosarul in cauza, procurorii au ajuns la concluzia ca Gherghisan ar fi primit sume de bani si foloase – prinre care si un smartphone- de la cele trei persoane cercetate – o femeie si doi barbati- pentru a-i ajuta sa obtina anumite vize. „Concret, inculpata Gherghisan Cristina a actionat astfel incat firmele administrate de ceilalti inculpati sa beneficieze de autorizarile/avizele necesare din partea A.P.I.A. Tulcea, pentru obtinerea de subventii privind suprafetele de teren agricole administrate de aceste societati”, se arata in comunicatul DNA.

Va amintim ca Gherghisan a fost retinuta, la inceputul lunii aprilie, pentru 24 de ore, fiind ulterior plasata in arest la domiciliu.

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger