AcasăOldDirectoare din Ministerul Sanatatii, trimisa in judecata de procurorii DNA

Directoare din Ministerul Sanatatii, trimisa in judecata de procurorii DNA

O sefa din cadrul Ministerului Sanatatii (MS) intrat in vizorul DNA pentru presupuse fapte de coruptie va ajunge in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti (TB).

Totul dupa ce dosarul in care este judecata Mihaela Ela Udrea – director al Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din cadrul MS- a fost trimis, marti, acestei instante, anunta DNA.

Femeia, pe care procurorii DNA o acuza de sase fapte de luare de mita, din care doua in forma continuata, se afla in acest moment in arest preventiv. Din comunicatul institutiei reiese, printre altele, faptul ca vreme de mai multe luni, in decursul acestui an, ar fi primit diverse sume, de la mai multe persoane, inainte de a fi prinsa in flagrant, pe 27 august, procurorii DNA anuntand ca, la momentul respecitv, directoarea ar fi avut asupra sa 2.000 de lei. Mai precis, Mihaela Udrea este acuzata ca, „in perioada 16.04 – 27.08.2015, inculpata Udrea Mihaela Ela a primit, in biroul sau din cadrul Ministerului Sanatatii, de la un numar de sase persoane, sume de bani (in total 7.500 lei si 500 de euro) si produse cosmetice, in legatura cu indeplinirea atributiilor sale de serviciu referitoare la avizarea unor puncte de lucru farmaceutice”.

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger