AcasăOldDescinderi la peste 20 de adrese din doua judete. Prejudiciul estimat: 4...

Descinderi la peste 20 de adrese din doua judete. Prejudiciul estimat: 4 milioane de lei

O actiune a politistilor gorjeni, menita sa adune probe in ancheta desfasurata in doua cazuri in care exista suspiciuni in privinta savarsirii unor fapte de evaziune fiscala, s-a desfasurat inca de la primele ore ale acestei zile.

Oamenii legii s-au oprit la mai multe adrese, incluzand aici sedii de firme, dar si locuintele unor persoane fizice din judetele Gorj si Iasi, in cazul carora planeaza astfel suspiciuni. Din cate anunta IPJ Gorj, perchezitiile, 22 la numar, se fac in doua dosare, iar actiunea apartine oamenilor legii gorjeni, specializati in cercetarea infractiunilor de natura economica. Verificarile facute pana la aceasta data au scos la iveala faptul ca, incepand cu anul 2010 si pana in 2014, administratorii a trei societati comerciale din Gorj „ar fi efectuat operatiuni fiscale nereale, simuland achizitii de deseuri feroase de la societati comerciale din judetul Iasi”, precizeaza sursa citata, care adauga ca prejudiciul estimat in aceasta privinta ar fi de circa 4.000.000 de lei.

Dupa ce verificarile de teren se vor fi incheiat, nu mai putin de zece persoane urmeaza sa fie duse, pe baza de mandat, pentur a fi audiate de politisti, la sediul Inspectoratului Judetean Gorj.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger