AcasăOldDescinderi la persoane care falsificau acte de identitate

Descinderi la persoane care falsificau acte de identitate

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Instanta Suprema, asistati de reprezentanti ai Directiei Generale Anticoruptie, precum si de jandarmi au facut, vineri, o serie de perchezitii la persoane banuite ca s-ar fi ocupat cu falsificarea de acte – carti de identitate ori permise de conducere.

Este vorba atat de suspecti in cazul carora oamenii legii au indicii ca ar fi falsificat acte pentru persoane dispuse sa plateasca pentru a intra in posesia lor, dar si de indivizi care s-ar fi ocupat cu intermedierea obtinerii unor astfel de documente contrafacute, se arata intr-un comunicat al Ministerului Public. Oamenii legii dau si un exemplu de costuri pretinse in astfel de cazuri:  „in schimbul intermedierii obtinerii unei carti de identitate sau a unui permis de conducere falsificat se percepea o suma de cca. 1.100 euro”.

Perchezitiile de vineri au avut loc la patru adrese de pe raza judetului Maramures, verificarile fiind facute intr-o cauza penala in care procurorii din cadrul sectiei de urmarire penala de la PICCJ fac cercetari privind, printre altele, „savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, fals in inscrisuri oficiale, uz de fals, trafic de influenta, precum si complicitate la fals in inscrisuri oficiale”.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger