AcasăOldDescinderi la cinci adrese din Mehedinti, la suspecti de furturi din locuinte

Descinderi la cinci adrese din Mehedinti, la suspecti de furturi din locuinte

Politistii mehedinteni au pornit in cursul acestei zile intr-o actiune menita sa stranga probe importante in solutionarea unei cauze. Mai exact a unui caz in care aveau suspiciuni in privinta savarsirii, de catre membrii unei grup infractional, a mai multor furturi din locuinte, soldate cu o paguba de peste 60.000 de lei.

Perchezitiile au fost facute la cinci adrese din orasul Drobeta Turnu Severin, de catre ofiterii mehedinteni specalizati in investigarii criminale. Cu acest prilej, politistii din cadrul Inspectoratului Judetean Mehedinti au anuntat ca au fost gasite mai multe bunuri, in vederea returnarii lor catre proprietarii de drept, dar si ca au fost duse la audieri, la sediul IPJ, nu mai putin de sapte persoane.

De altfel, tot sapte ar fi fost si furturile pe care suspectii, indivizi cu varste intre 30 si 52 de ani, le-ar fi comis, din cate au stabilit oamenii legii, incepand cu noiembrie a anului trecut si pana in decursul acestei luni, pe raza orasului mentionat, in care si domiciliaza cei dintai.

sursa foto: oltenitainfo.ro

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger