AcasăOldDeputatul Paun, din nou la DNA

Deputatul Paun, din nou la DNA

La doar cateva zile de cand colegii deputati avizau cererea DNA privind incuviintarea retinererii sale, parlamentarul Nicolae Paun, actualmente si lider al Asociatiei „Partida Romilor”, a venit din nou la sediul procurorilor anticoruptie.

a ajuns la DNA in jurul orei 10, alegand sa nu stea de vorba cu jurnalistii. Ramane de vazut care este exact motivul pentru care deputatul a ajuns sa dea ochii cu procurorii la mai putin de o spatamana de cand a aflat ca anchetatorii DNA il pot retine, odata ce Parlamentul a dat unda verde cererii in aceasta privinta.

Va reamintim ca Nicolae Paun a intrat in vizorul procurorilor in acelasi dosar in care este suspectat de coruptie si deputatul madalin Voicu. De altfel, la momentul in care formulau pe numele sau o cerere de incuviintare a retinerii si arestarii preventive, procurorii precizau ca il suspecteaza pe Paun de „folosire sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spalare a banilor, efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana ori incheierea de tranzactii financiare, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, cumparare de influenta, influentare a declaratiilor, toate in forma continuata”.

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger