AcasăOldDeputatul Oana Mizil, la audieri la DNA: N-am calitate de suspecta

Deputatul Oana Mizil, la audieri la DNA: N-am calitate de suspecta

Parlamentarul social-democrat se afla, la aceasta ora, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde discuta cu procurorii. La intrarea in cladirea care adaposteste sediul DNA, Oana Mizil a anuntat ca va da mai multe detalii la plecare, insa a tinut sa spuna ca nu are calitate de suspect in cauza in care a fost chemata la audieri.

Oana Niculescu Mizil, iubita primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, a ajuns la sediul DIrectiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 11.15. Si-a facut cu greu loc printre reporterii care asteptau la intrarea in cladire, iar in timpul in care a incercat sa ajunga in incinta a rapuns catorva intrebari. „Nu, n-am calitate de suspecta. Nu cred ca este nimic adevarat. N-am facut nicio afacere, Doamne iarta-ma, credeti-ma (…) N-am stiut nimic”, a sustinut Mizil, in momentul in care a fost intrebata daca stie ceva in legatura cu acuzatiile care i se aduc edilului sectorului 5, mai precis privind eventuale comisioane pe care acesta le-ar fi perceput in atribuirea unor contracte publice.

Audierea deputatului Oana Niculescu Mizil vine in contextul in care primaria condusa de Marian Vanghelie, dar si locuinta acestuia sunt vizate de perchezitii DNA. Verificarile reprezentantilor Directiei Nationale Anticoruptie vizeaza, precizeaza DNA, suspiciuni in legatura cu posibile fapte de coruptie si asimilate acestora, care ar fi fost savarsite in perioada 2007-2015.

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger