AcasăOldDeputatul Florin Popescu, trimis in judecata sub control judiciar

Deputatul Florin Popescu, trimis in judecata sub control judiciar

Florin Popescu

Procurorii DNA au anuntat ca fostul sef al Consiliului Judetean Dambovita, deputatul Florin Popescu, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca si-ar fi folosit influenta in scopul obtinerii de bunuri necuvenite. Cauza a fost trimisa spre judecare Instantei Supreme.

Florin Popescu

Mai exact, procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in in judecata, sub control judiciar, a deputatului Florin Aurelian Popescu, cercetat intr-un dosar in care este acuzat „de folosire a influentei, de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”.

Concret, conform rechizitoriului procurorilor, Popescu este suspectat ca, in decursul anului 2012, folosindu-si influenta si autoritatea date de functiile de presedinte al organizatiei judetene Dambovita a unui partid politic si vicepresedinte al aceleiasi formatiuni politice la nivel national, i-ar fi pretins unui om de afaceri, care l-a si denuntat la DNA, mai multe foloase necuvenite. „Acestea au constat in cantitatea de 60.992,2 kg pui grill, in valoare de 485.500 lei, pe care ulterior a distribuit-o, in scop electoral, cetatenilor din judetul Dambovita, cu ocazia campaniei electorale, pentru alegerile locale, din luna iunie 2012”, se mentioneaza in comunicatul procurorilor anticoruptie.

DNA a anuntat, totodata, ca dosarul lui Florin Popescu a fost trimis spre judecare la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu propunerea de a se mentine masurile preventive si asiguratorii dispuse in cauza.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger