AcasăOldDeputatul Florin Popescu, sub CONTROL JUDICIAR

Deputatul Florin Popescu, sub CONTROL JUDICIAR

Florin Popescu

Deputatul Florin Popescu a fost anuntat, miercuri, ca se afla sub control judiciar si ca, printre alte obligatii pe care le are de respectat, nu are voie sa paraseasca tara, fara acordul unui procuror.

Florin Popescu

Procurorii anticoruptie au dispus masura controlului judiciar fata de deputat, invocand „suspiciunea rezonabila ca acesta a savarsit infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite”.

Reprezentantii DNA au anuntat ca, in perioada cat se afla sub control judiciar, Florin Popescu trebuie sa se prezinte, de fiecare data cand este chemat, la organul de urmarire penala, la fel cum e obligat sa informeze cat mai repede autoritatile daca isi schimba domiciliul. Mai mult, in seria masurilor pe care trebuie sa le respecte in acest interval se incadreaza si obligatia de a se prezenta „la organul de politie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie sau ori de cate ori este chemat; sa nu depaseasca teritoriul Romaniei, decat cu incuviintarea prealabila a procurorului competent; sa nu comunice direct sau indirect cu persoana vatamata si martorii audiati in cauza”.

Mai mult, procurorii anticoruptie mentioneaza, prin intermediul unui comunicat de presa, ca deputatului i s-a adus la cunostinta faptul ca, „in caz de incalcare cu rea-credinta a obligatiilor care ii revin, masura controlului judiciar se poate inlocui cu masura arestului la domiciliu sau masura arestarii preventive”.

Mai exact, deputatul este acuzat ca ar fi solicitat unui om de afaceri mai multe zeci de tone de carne de pui, inaintea alegerilor din 2012, pentru a fi distribuite, sustin oamenii legii, in scop electoral.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger