AcasăOldDeputatul Florin Popescu, din nou la Parchet

Deputatul Florin Popescu, din nou la Parchet

Deputatul PMP a venit, luni dimineata, la Parchetul General, pentru a solicita o copie dupa dosarul in care este cercetat pentru confict de interese.

Popescu a facut o astfel de cerere pentru ca aparatorii sai legali sa consulte probele din dosar, informeaza Antena3. Politicianul a fost prezent, la Pachetul de pe langa ICCJ si vinerea trecuta, pentru audieri in acest dosar. Va reamintim ca Agentia Nationala de Integritate a anuntat, luna trecuta, ca Popescu s-ar fi aflat in conflict de interese in intervalul in care a exercitat functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, dat fiind faptul ca, in aceeasi perioada, ar fi semnat documente intre CJ si o firma al carei asociat a fost.

Popescu a ocupat functia de presedinte al CJ Dambovita in perioada 2008-2012 si a detinut in cadrul firmei Procor SA calitatea de asociat pana in luna iunie 2008.

Florin Popescu este cercetat intr-un alt dosar, in care este acuzat de catre procurorii DNA ca ar fi pretins de la un om de afaceri 70 de tone de carne de pui, produse pe care ar fi urmat sa fie distribuite alegatorilor, in campania electorala din 2012.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger