AcasăOldDeputatii au respins cererea DNA privind incuviintarea retinerii lui Madalin Voicu

Deputatii au respins cererea DNA privind incuviintarea retinerii lui Madalin Voicu

UPDATE: Colegii de Camera parlamentara ai lui Madalin Voicu nu au aprobat solicitarile procurorilor anticoruptie formulate in privinta acestuia din urma.

Se poate spune, asadar, ca deputatul poate rasufla usurat, avand in vedere ca si cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului a avut aceeasi soarta ca si cea privind retinerea, si anume a fost respinsa. Au fost 158 de voturi ‘impotriva’ si 103 ‘pentru’, astfel ca nici aceasta solicitare nu a fost aprobata in plenul Camerei.

 

–––

Intr-o prima faza, deputatii nu au fost de acord cu retinerea lui Madalin Voicu, pentru ca apoi sa se viteze si cealalata solicitare a DNA formulata in cazul parlamentarului PSD, respectiv cea de incuviintare a arestarii preventive.

In cazul solicitarii de retinere au fost 116 voturi ‘pentru’ si 170 ‘impotriva’, situatie in care s-a constatat ca „nu a fost intrunit numarul de voturi necesar” pentru ca respectiva cerere sa fie aprobata, in timp ce a doua solicitare – cea privind incuviintarea arestarii preventive – este supusa votului – unul secret, cu bile- chiar la aceasta ora.

Va reamintim ca, in urma cu doar cateva zile, deputatii din Comisia Juridica au avizat favorabil solicitarile in cauza, dar si ca procurorii au anuntat ca Madalin Voicu este suspectat de  trafic de influenta, fals in declaratii, spalare a banilor, toate in forma continuata, intr-un dosar in care se ancheteaza posibile fraude cu funduri europene.

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger