AcasăOldDecizie definitiva in cazul lui Seres: inchisoare cu executare si in cel...

Decizie definitiva in cazul lui Seres: inchisoare cu executare si in cel de-al doilea dosar

Codrut Seres

Fostul ministru al Economiei a primit inca o lovitura din partea instantei, odata ce a fost condamnat- definitiv- la inchisoare cu executare si in cel de-al doilea dosar in care a fost trimis in fata magistratilor.

Codrut Seres

Aflat in spatele gratiilor, dupa ce a primit o sentinta definitiva intr-un prim dosar in care a fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT in vizorul carora a intrat, Seres a aflat, in urma cu scurt timp, ca magistratii Instantei Supreme l-au condamnat la o pedeapsa cu executare si in cea de-a doua cauza penala in care a ajuns in instanta, respectiv „Hidroelectrica”.

Astfel, Inalta Curte a dispus- ca masura definitiva- mentinerea deciziei date in prima instanta, in martie 2014, respectiv cea de condamnare a lui Seres la patru ani de inchisoare, judecatorii considerand ca fostul ministru s-ar face vinovat de acuzatia de complicitate la abuz in serviciu, in forma calificata, anunta B1 Tv.

In prezentul dosar, seres a fost trimis in judecata in toamna lui 2011. Insa, dupa cum aminteam anterior, fostul ministru al Economiei din Guvernul Tariceanu este deja privat de libertate, dupa ce, in ianuarie anul trecut a primit o sentinta definitiva de patru ani si opt luni de inchisoare cu executare, in „dosarul privatizarilor strategice”.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger