AcasăOldDecizie definitiva a Instantei, in cazul fostei directoare a Liceului Bolintineanu din...

Decizie definitiva a Instantei, in cazul fostei directoare a Liceului Bolintineanu din Capitala

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, ca masura definitiva, condamnarea la doi ani si patru luni de inchisoare, cu suspendare, a fostei directoare a liceului bucurestean, cercetata intr-un dosar privind neregulile constatate in legatura cu organizarea examenului de bacalaureat, in sesiunea din 2013.

Acuzata in dosarul cunoscut in presa drept „mita la BAC”, Costica Varzaru primise, in prima instanta, o condamnare de trei ani de inchisoare, tot cu suspendare. Insa la termenul de marti, judecatorii CAB au decis o pedeapsa mai mica in cazul sau, mai exact o sentinta redusa cu sase luni fata de cea pronuntata initial de magistrati.

Totodata, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca profesoara care a ocupat functia de director al Liceului „Dimitrie Bolintineanu” din sectorul 5 al Capitalei, pana sa inceapa scandalul privind acuzatiile de fraudare a „examenului de maturitate”, va avea de efectuat 80 de zile de munca in folosul comunitatii, dupa cum anunta televiziunile de stiri.

sursa foto: specialarad.ro

292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger