AcasăOldDarius Valcov, din nou la DNA: "Nu facem justitie la televizor!"

Darius Valcov, din nou la DNA: „Nu facem justitie la televizor!”

Valcov a fost prezent, vineri, la DNA. A stat de vorba putin peste o ora cu procuroii, inainte de a pleca acasa, avand in vedere ca este plasat in arest la domiciliu.

La doar o zi dupa ce magistratii de la Instanta Suprema, in fata carora a fost prezentat de catre procurorii anticoruptie, au dispus in cazul lui Darius Valcov masura arestului la domiciliu, in conditiile in care DNA ceruse arest preventiv -dupa ce fostul ministru al Finantelor fusese retinut pentru 24 de ore, pentru trafic de influenta -senatorul PSD s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie.

Darius Valcov nu a vrut sa faca foarte multe comentarii in legatura cu dosarul in care este cercetatm, in momentul in care a parasit sediul DNA, in jurul orei 12.30. Iar in momentul in care jurnalistii l-au intrebat in legatura cu cele aproximativ o suta de tablouri semnate de pictori celebri (despre care se vehiculeaza, pe surse, ca ar fi fost cumparate de catre senator, de la case de licitatii, in vederea deschiderii unei galerii de arta, si care, pana sa fie expuse, ar fi fost ascunse in casele unor cunoscuti ai fostului ministru), dar si despre banii cu care ar fi achizitionat aceste opere de arta, Valcov s-a rezumat sa afirme: „nu facem justitie la televizor!”.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger