AcasăOldDan Voiculescu, la Curtea de Apel. Termen de judecata in dosarul privatizarii...

Dan Voiculescu, la Curtea de Apel. Termen de judecata in dosarul privatizarii ICA

Fostul senator a ajuns, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), unde este programat un nou termen in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Dosarul cunoscut si ca „Telepatia” se va afla, incepand cu data de 1 iulie, pe masa unui nou compet de judecatori de la Curtea de Apel. Este vorba despre Camelia Bodgan si Mihai Alexandru Mihalcea. CAB i-a desemnat dupa ce judecatorul Curtii de Apel Florica Duta s-a pensionat, iar Stan Mustata a fost arestat, fiind cercetat intr-un dosar in care este acuzat de fapte de coruptie.Intrebat de jurnalisti la ce se asteapta de la noul complet de judecata, Voiculescu a raspuns: „sa judece corect”.

Fosutl senator Dan Voiculescu a fost trimis in judecata, in 2008, alaturi de alte 12 persoane, in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare,  fiind acuzat de „folosirea influentei in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri, sau alte foloase necuvenite si spalare de bani, ambele in forma continuata”.

261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger