AcasăOldDan Sova, la Curtea Suprema. Senatorul spera sa scape de arestul preventiv

Dan Sova, la Curtea Suprema. Senatorul spera sa scape de arestul preventiv

Senatorul social-democrat spera sa schimbe decorul, mai exact sa scape cat mai curand posibil de „Beciul Domnesc”. Sova a fost adus, joi dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat cererea sa de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda, respectiv arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Dan Sova a parasit, asadar, pentru cateva ore, Arestul Central al Politiei Capitalei, insotit de oamenii legii, pentru a putea fi prezent, la ora 9, in sala de judecata, de la Curtea Suprema, ora la care a fost programat sa inceapa sedinta in cauza. Ramane de vazut, insa, daca magistratii ICCJ vor fi de acord cu solicitarea acestuia de a parasi Arestul Central, mai exact de a fi cercetat in libertate sau in arest la domiciliu. Ar mai fi de mentionat faptul ca decizia ce ar putea fi anuntata, cel mai probabil in cursul acestei zile, nu este una definitiva.

La instanta a fost prezenta, pentru scurta vreme, si iubita parlamentarului, aceasta din urma alegand, insa, sa nu stea de vorba cu presa.

Va reamintim ca fostul ministru si-a petrecut sarbatorile de iarna in arest preventiv, dupa ce instanta a dispus, in decembrie anul trecut, aceasta masura in dosarul in care e acuzat de DNA de trafic de influenta, mai exact in dosarul „CET Govora”.

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger