AcasăOldDan Sova a parasit Arestul Central. Va fi cercetat in arest la...

Dan Sova a parasit Arestul Central. Va fi cercetat in arest la domiciliu

Dupa mai bine de o luna de cand a fost dus in Arestul Central al Politiei Capitalei, unde l-a prins si inceputul de an, senatorul PSD a rasuflat usurat, seara trecuta, cand a putut pleca din „Beciul Domnesc”, odata ce instanta a incuviintat plasarea sa in arest la domiciliu.

Dupa ce magistratii Curtii Supreme au judecat, in cursul diminetii, contestatia formulata de DNA fata de decizia luata in prima instanta, si favorabila lui Dan Sova, in sensul ca s-a incuviintat cercetarea sa in arest la domiciliu, judecatorii au ramas in pronuntare.

Ulterior, s-a aflat ca au respins contestatia procurorilor si au hotarat, ca masura definitiva, ca Dan Sova poate parasi arestul preventiv. Ca urmare, fostul ministru a iesit, seara trecuta, pe poarta Arestului Central, incinta in care s-a aflat inca de la mijlocul lunii decembrie a anului trecut. A ales sa nu faca declaratii si a parut destul de ingandurat, grabindu-se sa urce intr-o masina si sa ajunga la locuinta sa.

Masura in cauza a fost luata in dosarul cunoscut drept „CET Govora”, in care Dan Sova este acuzat de trafic de influenta.

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger