AcasăOldDan Diaconescu, scos din casa incatusat si dus la penitenciar: Mi-au inchis...

Dan Diaconescu, scos din casa incatusat si dus la penitenciar: Mi-au inchis televiziunile, mi-au inchis partidul. Ramaneau sa ma inchida pe mine!

Cum decizia magistratilor Curtii de Apel, in urma careia Dan Diaconescu a primit o pedeapsa de cinci ani si jumatate de inchisoare, este una definitiva, jurnalistul-politician a fost luat de acasa de catre politisti si dus la penitenciar. Nu oricum, ci incatusat, aspect pe care Diaconescu a tinut sa il arate, ridicand mainile, pentru a se vedea ca are catuse.

Dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis condamnarea sa la cinci ani si sase luni de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de santaj, fondatorul postului de televiziune OTV si al formatiunii politice care ii poarta numele, Partidul Poporului Dan Diaconescu, fostul candidat la prezidentiale a fost dus la penitenciar.

La scurta vreme de la pronuntarea sentintei, la locuinta fostului candidat la presedintie, din Primaverii, au venit politistii. La cateva zeci de minute de la sosirea oamenilor legii la domiciliul lui Dan Diaconescu, fostul patron al OTV a parasit casa, incatusat, in jurul orei 14.20, fiind escortat catre masina care avea sa il transporte la Penitenciarul Rahova.

Pana sa urce in duba, Diaconescu a facut cateva declaratii. „Eram pregatit pentru un discurs pentru achitare. Acuma, insa, cred ca niciun roman nu mai are incredere in justitie. Evident ca eu nici atat”, a sustinut politicianul, vizibil afectat de vestea primita de la magistrati.

„Mi-au inchis televiziunile, mi-au inchis partidul. Acuma ramaneau sa ma inchida pe mine”, a concluzionat Dan Diaconescu, adaugand ca se vede nevoit sa ajunga in ipostaza de a fi intretinut de catre telespectatorii sai platitori de taxe. „Pentru prima oara voi fi intretinut de dumneavoastra, de telespectatori (…) Nu mi-as fi dorit asta, stiu ca sunteti extrem de saraci, cei mai multi dintre dumneavoastra„, a adaugat fondatorul PP-DD.

author avatar
Cristina Stefan
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger