AcasăOldCutremurator! Tatal Micai: Nici dusmanilor nu le doresc asa durere! I-am pupat...

Cutremurator! Tatal Micai: Nici dusmanilor nu le doresc asa durere! I-am pupat picioarele inainte sa moara! (VIDEO)

Vestea ca Mica, fata vesela cu ochi senini de la Abracadabra, a murit, a lasat un gol imens in sufletele miilor de fani si prieteni, insa nimic nu se compara cu drama pe care o traieste tatal Michaelei Niculescu.

Tatal Micai este devastate de vestea ca unicul lui copil s-a stins din viata. Joi dupa-amiaza Michaela a pierdut in lupta cu moartea, lasand in urma ei zeci de prieteni inlacrimati si un tata pe care suferinta l-a distrus. Desi era grav bolnava, tanara a vrut sa-i scape pe cei dragi de povara unei boli cumplite, asa ca a pastrat secretul asupra acestui aspect, atat cat puterile i-au mai permis.

De cateva luni, insa, cea mai mare parte a timpului si-a petrecut-o in spital, pentru ca, dupa cum spunea in ultimul ei mesaj, Mica s-a logodit cu boala, iar Spitalul i-a devenit cavaler de onoare sau, mai bine zis, gazda.

Toni Niculescu i-a fost alaturi tot timpul de cand a aflat de suferinta fiicei lui, iar decesul aceasteia pur si simplu l-a daramat. „Este unicul copil pe care il am, n-am mai multi. Doresc ca toti parintii sa se bucure de copiii lor. Nici dusmanilor nu le doresc sa treaca prin ce trec eu”, a afirmat tatal Micai, pentru rtv.

Barbatul, impreuna cu un preot, a stat langa ea in permanenta, dupa ce doctorii i-au anuntat ca nu mai sunt sanse sa-si revina: „L-am gasit pe preot acolo in genunchi facandu-i slujba. Deja era sedata. A mai facut inca o rugaciune, a pupat-o pe frunte, eu am pupat-o pe picioare. Mi-a zis domnul doctor: „S-a terminat vizita, mai e foarte putin”.

In ultima zi din viata, la patul de spital al Micai au sosit si colegii de la Abracadabra, fara sa se gandeasca niciun moment ca aceasta avea sa fie ultima data cand aveau sa o mai vada pe Michaela in viata. „Am reusit sa-i introduc pe Marian Rîlea, pe Ducu, pe Dana Rogoz, pe prietenul ei. Au intrat unul cate unul si au iesit cu lacrimi în ochi”, a mai spus tatal Micai.

 

author avatar
Alina Costache
996 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger