AcasăOldCurtea de Apel judeca azi contestatia lui Mircea Basescu fata de decizia...

Curtea de Apel judeca azi contestatia lui Mircea Basescu fata de decizia de arestare preventiva. Sedinta s-a incheiat

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti judeca, astazi, contestatia inaintata de catre Mircea Basescu, fata de masura arestarii preventive dispuse, saptamana trecuta, in cazul fratelui presedintelui.

Sedinta Curtii s-a incheiat, judecatorii ramanand in pronuntare. Hotararea magistratilor, definitiva in aceasta cauza, va fi anuntata, cel mai probabil, in cursul acestei dupa-amieze. La acel moment, Mircea Basescu va afla daca va fi cercetat in libertate sau va ramane in arest preventiv.

Aparatorul legal al fratelui sefului statului a precizat, in urma cu scurt timp, ca a insistat, in fata instantei, pe lipsa de probe in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta. „Am spus ca declaratiile martorilor in acest dosar sunt (…) necredibile”, a declarat Nelu Tasca, avocatul lui Mircea Basescu, aflat la Curtea de Apel Bucuresti.

Va reamintim ca, pe 20 iunie, la cererea DNA, Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva a lui Mircea Basescu. Decizia instantei este executorie, insa nu definitiva, iar fratele presedintelui a contestat aceasta hotarare la Curtea de Apel Bucuresti.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger