AcasăOldCunoscutul medic psihiatru FLORIN TUDOSE a MURIT!

Cunoscutul medic psihiatru FLORIN TUDOSE a MURIT!

Soc in randul colegilor de breasla, dar si al intregii opinii publice. Doctorul Florin Tudose, al carui nume este foarte cunoscut in medicina de psihiatrie, a pierit subit, duminica.

Tudose, celebru si datorita aparitiilor sale televizate, in care a comentat cazuri de larg interes pentru romani, a pierit, duminica la pranz, potrivit Romania TV. Reputatul medic avea 62 de ani si, din primele informatii, ar fi murit in urma unui stop cardiac. Doctorul s-ar fi prabusit in strada, in jurul orei 13, iar in ciuda interventiei medicilor de la Ambulanta, care au incercat cateva zeci de minute sa il resusciteze, nu a mai putut fi readus la viata.

Absolvent al Facultatii de Medicina din Bucuresti, Florin Tudose era seful sectiei de Psihiatrie a spitalului Universitar din Capitala, profesor universitar, si autor al unor volume de specialitate. In urma cu doar cateva zile, mai exact martea trecuta, medicul psihiatru isi lansase cea mai recenta carte, „Psihopolitica. Tratat de psihopatologie sociala ilustrat cu 100+1 dalmatieni ai politicii romanesti”, semnata impreuna cu artistul plastic Devis Grebu.

author avatar
Cristina Stefan
495 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger