AcasăOldCopii adusi in stare grava la spital! Ranile, asemanatoare cu cele de...

Copii adusi in stare grava la spital! Ranile, asemanatoare cu cele de pe un camp de lupta!

Spitalul de Copii din Boston s-a confruntat luni cu un val de pacienti, victime ale celor doua explozii de pe „Boylston Street” in editia sangeroasa a Maratonului de la Boston.

Printre raniti, un copil in varsta de numai 2 ani, adus la spital cu traumatism cranian sever si internat de urgenta la terapie intensiva. O alta victima, o fată de 9 ani, a suferit un traumatism atat de sever la picior incat operatia a durat ore intregi. Au mai fost internati un baiat de 14 ani, cu un traumatism cranian, o fata de 10 ani, cu fractura de picior, o alta fata, 12 de ani, cu un femur rupt, si un baiat de 7 ani, cu leziuni la un picior. Alti trei copii au fost tratati la Camera de Garda pentru leziuni minore.

 

Oficialitatile americane au anuntat ca printre cele trei victime, oficial consemnate pana la aceasta ora, se afla si un baiat de 8 ani, ucis in exploziile de langa linia de sosire. La cateva strazi distanta, la „Massachusetts General Hospital”, un numar de 22 de adulti au fost internati. Sase dintre ei, in stare critica, patru avand picioarele amputate. Medicul sef de serviciu al spitalului, Alasdair Conn, a declarat reporterilor ca leziunile erau asemanatoare cu cele de pe un camp de lupta.

author avatar
Mihai Koblenko
850 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger