AcasăOldControale la taximetristii din zona aeroporturilor din Capitala si patru orase: zeci...

Controale la taximetristii din zona aeroporturilor din Capitala si patru orase: zeci de amenzi

Oamenii legii au iesit din nou pe teren, pentru a verifica taximetrele care functioneaza in zona aeroporturilor internationala din Capitala- respectiv Aeroportul Henri Coanda – Otopeni, dar si din patru orase importante din tara: Cluj-Napoca, Timisoara, Bacau si Iasi.

Actiunea de amploare a politistilor de la Transporturi din cadrul IGPR a scos la iveala mai multe nereguli, care au fost constatate, marti,  in cazul operatorilor de taxi ale caror masini au fost verificate.

Concret, din cifrele date publicitatii miercuri, de catre reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane, reiese faptul ca au fost controlate 123 de masini. In doar doua ore, oamenii legii au descoperit 29 de incalcari ale legislatiei ce reglementeaza circulatia pe drumurile publice si desfasurarea activitatii de taximetrie, fiind date amenzi in valoare de 8.288 de lei. Dintre neregulile descoperite, majoritatea – 27 la numar- au vizat abateri la circulatia pe drumurile publice, restul fiind date pentru pentru incalcarea prevederilor legii privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere.

Cu mentiunea ca astfel de actiuni s-au desfasurat si in cursul lunii martie, dar si in lunile precedente, de fiecare data taximetristii in cazul carora au fost constatate nereguli fiind sanctionati, politistii au anuntat ca astfel de controale vor fi facute si in perioada urmatoare.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger