AcasăOldContrabanda cu tutun. 18 persoane retinute, in urma unei actiuni de amploare...

Contrabanda cu tutun. 18 persoane retinute, in urma unei actiuni de amploare in Capitala si Suceava

La finele unor verificari de teren de amploare, la care au participat peste 150 de agenti de la Politia Capitalei, intr-o cauza in care exista acuzatii de contrabanda cu tutun, au fost retinute 18 persoane.

Perchezitiile de amploare – 36 la numar- au fost facute in prima zi a saptamanii, atat in Bucuresti, cat si pe raza judetului Suceava, intr-un caz in care oamenii legii au suspiciuni in privinta savarsirii, de catre mai multe persoane, a unor fapte de contrabandă cu tutun si produse din tutun, din cate reiese din precizarile facute de reprezentantii Politiei Capitalei, marti.

Anchetatorii au indicii cum ca indivizii in cauza ar fi adus in tara tutun si bunuri pe baza de tutun, pe care ar fi intentionat sa le vanda -fara sa respecte legea- in Capitala. In acest sens, in cadrul acestor perchezitii, au fost gasite si ridicate peste 250.000 de tigari.

Ulterior incheierii verificarilor de teren, 40 de persoane, pe numele carora fusesera emise mandate de aducere, au fost identificate si conduse la audieri, la sediul politiei, se mai mentioneaza in comunicat. 18 dintre acestea au fost retinute pentru 24 de ore, urmand ca, inainte de expirarea ordonantelor emise in cazul lor, sa fie duse in fata instantei, pentru ca magistratii sa dispuna masurile care se impun in continuarea cercetarilor.

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger