AcasăOldContinua vestile bune despre starea micutilor cu SHU internati la "Marie Curie"

Continua vestile bune despre starea micutilor cu SHU internati la „Marie Curie”

Imbunatatirea tot mai evidenta a starii copiilor care sunt si la aceasta ora internati la „Marie Curie” ii fac pe specialistii de la acest spital sa mai dea uitarii oboseala si stresul care s-au tot acumulat in aceste ultimele aproximativ trei saptamani, de cand mai multi bebelusi si prichindei din Arges au ajuns in grija specialistilor de la aceasta unitate medicala, cu sindrom hemolitic-uremic (SHU).

I-au ingrijit zi si noapte pe micutii care au avut probleme de sanatate ca urmare a contractarii unei bacterii periculoase, cu origini inca nedetectate. Insa avand in vedere ca in ultimele trei zile s-a constatat o evolutie constanta a starii de sanatate a micilor pacienti, doctorii sunt cu atat mai optimisti ca momentele grele – atat pentru micii pacienti, cat si pentru cadrele medicale- vor fi depasite definitiv, cat de curand.

Din cei sapte copilasi din Arges care sunt inca internati la acest spital, unul singur mai este la Terapie Intensiva. In cazul tuturor acestor copii, medicii au constata o evolutie satisfacatoare. „Lucrurile merg bine, copilul din Terapie Intensiva si el are o evolutie incetisor mai buna (…) noi suntem multumiti si revin in a spune ca fiecare are o evolutie particulara cand incepe sa se recupereze”, a precizat Mihaela Balgradean, sefa sectiei de Nefrologie de la „Marie Curie”, specialistul care, in tot acest rastimp in care micutii din Arges au fost adusi la Bucuresti, pentru a fi tratati de medicii de la acest spital, a comunicat periodic informatii despre starea copiilor.

sursa foto: 7est.ro

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger