AcasăOldContinua ancheta menita sa elucideze moartea lui Mihail Balasescu: Biletul misterios din...

Continua ancheta menita sa elucideze moartea lui Mihail Balasescu: Biletul misterios din acest caz!

La o zi de cand s-a aflat ca fostul secretar general al PNL a fost gasit fara suflare intr-un apartament situat in Ilfov, ancheta menita sa scoata la lumina cauzele care au stat la originea tragediei este in plina desfasurare.

Mihai Balasescu

In conditiile in care inca de seara trecuta, cand a fost facuta descoperirea cumplita, s-a vehiculat ca ar putea fi vorba despre o crima, dar si ca principalul suspect in acest caz ar fi chiar fostul socru al victimei, respectiv tatal celei de-a patra sa sotii, femeie de care divortase in urma cu aproape doi ani, sambata mai multe surse din apropierea anchetei au venit cu o noua ipoteza, care intareste, practic, aceasta ipoteza.

Mai precis, conform antena3.ro, intr-un bilet scris de presupusul autor al nenorocirii si lasat unei rude a celui dintai, omul si-ar anunta planul, dar ar mentiona, totodata, ca va face in asa fel incat sa dispara fara urma, drept urmare sa nu mai fie gasit vreodata.

Asadar, fostul socru al politicianului liberal, considerat principalul suspect in aceasta oribila crima, este cautat de catre politisti. In tot acest timp, anchetatorii incearca sa dea si de urma armei crimei.

Va reamintim ca Balasescu a fost gasit mort, vineri seara, intr-un apartament din Bragadiru, despre care avocata politicianului a declarat, la Romania TV, ca ar apartine chiar fostului socru al liberalului.

336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger