AcasăOldContestatia in anulare depusa de DNA in cazul Rarinca, admisa: Dosarul se...

Contestatia in anulare depusa de DNA in cazul Rarinca, admisa: Dosarul se rejudeca!

Procesul Marianei Rarinca, femeia acuzata ca ar fi santajat-o pe sefa Inaltei Curti de Casatioe si Justitie, Livia Stanciu, se va relua la Curtea de Apel Bucuresti (CAB).

(foto captura Antena3)

Decizia, anuntata in urma cu scurt timp chiar de catre magistratii CAB, a fost luata dupa ce in cursul zilei de luni a fost analizata solicitarea procurorilor DNA privind contestarea in anulare a deciziei luate in mai acest an, de catre un complet de la aceeasi instanta.

La acea vreme, Rarinca fusese achitata de finitiv de acuzatia adusa, in urma careia a si fost arestata preventiv aproape sase luni. DNA a formulat o cale extraordinara de atac a acestei decizii definitive si irevocabile, contestatia in anulare, iar luni magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis solicitarea, drept urmare decizia luata anterior a fost anulata, iar dosarul se va rejudeca, la aceeasi instanta.

Precizam ca la sedinta de luni, in sala de judecata au fost prezente atata Livia Stanciu, cat si Mariana Rarinca. Avocatul femeii acuzate ca ar fi santajat-o pe sefa ICCJ a cerut recuzarea completului de judecata, insa solicitarea sa a fost respinsa.

 

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger