AcasăOldConsulul onorific al Romaniei in El Salvador, gasit mort

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, gasit mort

(foto: police-car-photos.com)

Dimineata primei zile a acestei saptamani aduce o informatie greu de imaginat, tocmai din El Salvador. Consulul general onorific al Romaniei in acest stat a fost gasit fara suflare, principala ipoteza luata in calcul fiind aceea ca ar fi fost ucis.

Nu este vorba despre un cetatean roman, Romania neavand ambasada in El Salvador, ci despre un salvadorian. Ricardo Emanuel Barake avea 70 de ani si, din cate mentioneaza sbs.com.au, a fost gasit fara suflare, in locuinta sa situata intr-o zona buna a capitalei. Reprezentantul diplomatic ar fi avut un calus in gura, varianta ce intareste ipoteza unui posibil asasinat.

Pana la aceasta ora nu se cunosc detalii oficiale in privinta cazului de fata, o ancheta fiind in plina desfasurare. Ceea ce se stie este, insa, faptul ca aceasta nu este un caz singular. In sensul in care, catre finele lunii mai a acestui an, un alt diplomat a fost fasit fara suflare in El Salvador. Este vorba despre consulul onorific al statului Panama, care a fost descoperit fara suflare in autoturismul sau, dupa ce fusese impuscat in cap.

foto: simple.wikipedia.org

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger