AcasăOldConflict stradal cu focuri de arma, in cartierul Pantelimon din Capitala

Conflict stradal cu focuri de arma, in cartierul Pantelimon din Capitala

Mai multe persoane s-au luat la cearta, miercuri la pranz, in plina strada. Sesizati despre izbucnirea scandalului, oamenii legii au ajuns in zona in care au fost anuntate problemele.

Conflictul stradal a avut loc in urma cu scurt timp, in zona Pantelimon din Bucuresti. Membrii a doua familii au trecut de la vorbe la amenintari, una dintre persoanele implicate in conflict fiind ranita cu un cutit. Ca urmare, potrivit digi24.ro, politistii chemati de urgenta la locul altercatiei s-au vazut nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare, pentru a trage focuri de avertisment, in vederea aplanarii conflictului, dupa ce scandalagii i-au atacat pana si pe oamenii legii.

Dupa ce i-au somat pe indivizii implicati in incidentul violent sa se opreasca si vazand ca avertismentul nu a avut niciun efect, agentii au tras doua focuri de avertisment. Pe strada pe care a avut loc conflictul a fost chemata si o ambulanta, pentru ca persoana ranita in urma scandalului, pana la interventia in zona a politiei, sa primeasca primul-ajutor. Victima a fost dusa la cel mai apropiat spital, urmand ca medicii sa ii acorde ingrijiri.

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger