AcasăOldConcluziile legistilor: doze toxice de acid cianhidric si monoxid de carbon, in...

Concluziile legistilor: doze toxice de acid cianhidric si monoxid de carbon, in cazul primelor victime care au murit in incendiul din club

Odata ce au aflat rezultatele analizelor toxicologice in cazul primelor 26 de persoane care si-au gasit sfarsitul in urma incendiului din 30 octombrie – si al caror deces a fost pronuntat la fata locului -medicii legisti au anuntat concluziile.

Iar din precizarile facute de catre specialistii de la Institutul National de Medicina Legala, intr-un comunicat, reiese faptul ca, pe langa arsurile suferite, toate victimele au avut in sange concentratii de monixid de carbon si acid cianhidric in doza toxica, legistii mentionand ca in cazul a 18 victime concentratiile depaseau valorile letale.

Mai mult, din documentul respectiv rezulta si faptul ca victimele au inhalat – in diferite grade- concentratii de funingine, aerosoli si gaza toxice pe care flacarile le-au degajat.

Va reamintim ca, la zece zile de la incendiul devastator, bilantul tragediei a ajuns la 46 de morti, 26 de oameni au pierit in noaptea in care s-a produs dezastrul, in timp ce alte 20 de persoane au pierit in ultimele zile. Sfarsitul saptamanii recent incheiate a fost unul deosebit de trist- sambata si duminica au decedat 13 victime ale incendiului.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger