AcasăOldConcluzia discutiilor dintre conducerea Fiscului si cea a Antenelor

Concluzia discutiilor dintre conducerea Fiscului si cea a Antenelor

Dupa intrevederea avuta, deunazi, cu reprezentantii Antena Tv Group, din directia Fiscului au fost prezentate aspecte ale discutiilor avute de catre reprezentantii institutiei conduse de catre Daniel Diaconescu, dar si concluzia intalnirii.

Astfel s-a aflat ca ANAF-ul va da startul procedurilor necesare in vederea scoaterii la licitatie a bunurilor confiscate, mai precis a cladirilor in care in care functioneaza, la aceasta data, sediile televiziunilor Antena 1 si Antena 3.

„Conducerea ANAF a raspuns solicitarii facute de reprezentantii Antena TV Group SA si a avut o intalnire la sediul institutiei. In cadrul discutiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentintei definitive nr.888 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti in data de 08.08.2014 (in dosarul ICA-n.r) si continuarea procesului de validare a executarii acesteia. In conformitate cu OG. 14/2007 si in cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate„, informeaza Fiscul, intr-un mesaj postat, seara trecuta, pe pagina oficiala de Facebook a ANAF-ului de catre reprezentantii Serviciului de Comunicare.

Anterior desfasurarii intalnirii, ANAF-ul anunta ca intrevederea dintre reprezentantii conducerii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si cei ai Antenelor urma sa aiba loc la ora 12, la sediul Ministerului Finantelor, in prezenta unor reprezentanti al Cancelariei primului-ministru.

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger