AcasăOldComisar-sef de politie din Capitala, retinut de DNA. Ar fi cerut mita...

Comisar-sef de politie din Capitala, retinut de DNA. Ar fi cerut mita 15 fripturi

Un nou caz in care un politist din Capitala ajunge in vizorul DNA. Procurorii anticoruptie anunta, joi dimineata, punerea in miscare a actiunii penale si retinerea unui ofiter de politie de la o sectie de pe raza sectorului 3 din Capitala.

Este vorba despre Mirel-Misu Mindinica, comisar sef in cadrul Sectiei 11, despre care DNA anunta ca a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de mita, dar si ca in cursul zilei de joi urmeaza sa fie prezentat de procurori Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Mai precis procurorii anunta ca ofiterul de politie ar fi cerut unui suspect de furt calificat mai multe prodse alimentare- fripturi, dar si vin si apa minerala, dar si ca aceasta din urma l-ar fi denuntat pe omul legii la DNA, procurorii organizand un flagrant, in cursul zilei precedente.

Va prezentam in cele ce urmeaza precizarile DNA in acest caz:

„In ordonanta de retinere se arata ca exista date si probe care contureaza urmatoarea stare de fapt:

La data de 09 noiembrie 2015, inculpatul Mindinica Mirel-Misu, in calitate de ofiter de politie judiciara, a pretins un bax de vin, un bax de apa minerala si 15 fripturi de la o persoana (martor denuntator) fata de care se efectuau cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, pentru a-si exercita atributiile de serviciu astfel incat acesta din urma sa scape de raspundere penala. Intrucat nu avea banii necesari cumpararii acelor produse, martorul denuntator i-a inmanat inculpatului suma de 200 lei, urmand ca peste cateva zile sa-i mai remita 500 lei.

La data de 11 noiembrie 2015, inculpatul Mindinica Mirel-Misu a primit de la martorul denuntator suma de 190 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante”.

435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger